Coronavirus 2020

Het coronavirus zorgt er helaas voor dat ook wij flinke maatregelen dienen te nemen. Dit natuurlijk allemaal om de verspreiding van het coronavirus preventief tegen te gaan.

Op dit moment is het belangrijk om te zorgen dat het virus zich niet te snel kan verspreiden. Hierdoor kan er misschien een besmettingspiek vermeden worden. Dit is voor onze praktijk ook prioriteit.

Wij blijven voorlopig open! Dit is mede om de huisartsen in de regio te ontlasten van zorg die wij zouden kunnen uitvoeren. Ook vinden wij het natuurlijk belangrijk dat u gewoon op de been blijft tijdens deze vreemde tijd. Wanneer u klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat ervaart, neem dan contact met ons op. In overleg met u kunnen wij een keuze maken over het eventueel starten van een behandeltraject.

Op de pagina ‘Huidige maatregelen’ kunt u de huidige maatregelen lezen die in de praktijk van toepassing zijn. Op de pagina ‘Wat te doen bij een afspraak’ kunt u lezen waar u rekening mee dient te houden bij het aanmelden, afmelden en/of het nakomen van een afspraak bij Fysiotherapie Houtwal.

Wij houden continu de maatregelen aan die het RIVM en de landelijke beroepsgroep voor de fysiotherapie adviseren. Ons beleid zal ten aller tijde kunnen veranderen wanneer de adviezen/informatie vanuit deze instanties anders worden dan ze nu zijn.

Deze tijd vraagt om extra alertheid van ieder individu. Let hierom een beetje extra op de mensen om u heen. Grijp in wanneer nodig, en help wanneer het mogelijk is. Echter blijft uw eigen gezondheid het belangrijkste, verzorg deze dus goed!

Team Houtwal

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde