FIT&MEER

Leefstijlprogramma FIT&MEER

Het unieke programma dat wij hebben ontwikkeld bestaat uit drie pijlers; beweging, voeding en coaching welke alle drie bijdragen aan het gewenste resultaat. Het veranderen van je leefstijl is namelijk niet voor even maar voor een heel leven! Door de persoonlijke coaching krijg je bewustwording en inzicht in je eigen leefstijl. Daarnaast krijg je handvatten om je voedingspatroon in je dagelijkse leven aan te passen. Dit gaan we onder andere doen tijdens een interactieve kookworkshop! De beweegsessies zijn speciaal gericht op jouw mogelijkheden en doelstellingen. Maandelijks worden jouw resultaten gemeten en waar nodig de doelstellingen bijgesteld. Elke maand verzorgd de leefstijlcoach en (sport)fysiotherapeut voor jou samen meerdere small groepsbijeenkomsten waardoor jouw persoonlijk resultaat optimaal gewaarborgd is. Dit is zowel met de leefstijlcoach als met de sportfysiotherapeut. Ook zijn persoonlijke coachgesprekken onderdeel van jouw 6 maanden durende programma!

‘Hoe mooi is het om bezig te zijn met gezond blijven in plaats van beter worden?’

Hoe werkt het? Eerst is er een uitgebreide intake. Vooraf kijken we naar de mogelijkheden van jouw lichaam met jouw eigen Leefstijlcoach en Fysiotherapeut. Aanleg en bouw zijn bepalend voor de fysieke veranderingen en het uiteindelijk haalbare resultaat. Daarnaast worden persoonlijke doelen en mogelijkheden besproken. Dan gaat het programma van start. Er zijn individuele coachmomenten met jouw Leefstijlcoach en Fysiotherapeut. Ook zijn er regelmatig groepstrainingen. Centraal staat altijd de individuele begeleiding. Tijdens het programma krijg je inzicht in gezonde voeding, beweging, ontspanning en leefstijl. Daarnaast maken we je vaste eet- en gedragspatronen zichtbaar en vervolgens passen we deze waar nodig aan, geheel gericht op jouw situatie. Eén van de groepstrainingen zal bestaan uit een leuke, leerzame kookworkshop. Je leert handige tips en trucs om gezond te eten, ook als je weinig tijd hebt.

Kortom, vindt je het lastig om een gezond leefpatroon te hanteren? Al meerdere (afval)pogingen gedaan en hebben ze niet het gewenste resultaat geleverd? Of altijd al meer aan je gezondheid willen doen? Pak je kans en schrijf je snel in. De kosten voor dit unieke persoonlijke programma zijn € 25,- per week!

Investeer in jezelf en jouw gezondheid. Dit half jaar gaat jouw leven veranderen!

Neem contact met ons op voor meer informatie over het programma of voor de inschrijfdata.

Het eerstvolgende programma gaat 5 februari 2020 van start. 29 januari a.s. is er een informatieavond in onze praktijk van 19:00-20:00 uur waar iedereen binnen kan lopen om informatie te vragen/krijgen over het programma van komend half jaar.

Contactpersonen:
Robin Schreuder – Fysiotherapeut / Leefstijlcoach
Eline Mengede – Diëtiste / Leefstijlcoach
Willy Angenet – Diëtiste

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde