Fysiotherapie

FysiotherapieHet menselijk lichaam is een knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak bewegingen die we vanzelfsprekend maken. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u als u ergens last van krijgt, als het lichaam even niet meewerkt.

Degene die alles afweet van spieren, botten, gewrichten en bewegen is de fysiotherapeut. Hij is dé deskundige op het gebied van ons dagelijks bewegen. Bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Behandeling

U kunt zonder verwijsbrief terecht bij Fysiotherapie Houtwal. Dit geldt voor alle therapievormen die wij aanbieden. Als u door een van onze medewerkers geholpen wilt worden, vragen wij u het inschrijfformulier in te vullen.Wij nodigen u vervolgens graag uit voor een intakegesprek. Aan de hand van het intakegesprek besluiten we of, en zo ja welke behandeling zinvol is. We stellen met u een behandelplan op en bepalen een behandeldoel waar we naar toe werken. In overleg met u gaat de fysiotherapeut aan de slag: hoe sneller, hoe beter!

De behandeling kan bestaan uit:

– massage,
– oefentherapie,
– trainingstherapie of;
– een combinatie hiervan.

De behandeling wordt tussentijds telkens geëvalueerd en eventueel aangepast.Als het gestelde doel bereikt is, wordt in overleg met u de behandeling gestopt. Wij gaan ervan uit het aantal behandelingen altijd zoveel mogelijk te beperken.

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde