Gezond Veluwe Challenge 2018

GEEF JE NU OP!!!!

 Laat je motiveren om te bewegen voor een gezonder leven.

 Gezond Veluwe Challenge 2018

 

De afgelopen jaren hebben Nanette Egberts en Andert van Steenoven als fysiotherapeuten samen met de athletiek vereniging Zeewolde. Jolanda Oldenhengel en Hilda Dekkers, zich ingespannen voor een gezonde leefstijl bij diabeten.

In 3 maanden werd onder leiding van de AVZ getraind om als challenge 6 dagen 10.000 stappen te wandelen. Daarnaast was er leefstijl advies van Willy Angenent .

 

Deze challenge wordt georganiseerd vanuit de huisartsen zorggroep Medicamus en de paramedische zorggroep Flegel. Op de hele Veluwe en Zeewolde lopen ongeveer 150 deelnemers mee om een gezonde actieve leefstijl te krijgen.

 

Dit jaar gaan we verder onder de naam Gezond Veluwe. De challenge zal niet alleen gehouden worden voor diabeten maar ook voor mensen met overgewicht- COPD, CVRM en longklachten. Ook kunnen mensen die actiever- fitter en gezonder willen worden zich op geven voor deze unieke challenge. Deelnemers worden geselecteerd en gevraagd door de huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten, of u kunt zich zelf aanmelden.

 

In 3-4 maanden gaan we trainen om in de challenge week 6 dagen 10.000 stappen per dag te lopen (7-8 km). Onder begeleiding train je de maanden maart/april tot en met juni om dit resultaat te behalen.De challenge wek is van Laat je motiveren om te bewegen voor een gezonder leven!

De kosten zijn € 42.50  hiervoor krijgt u een hele leuke drie maanden waarin u 2 x traint olv de atletiek vereniging Zeewolde. Tussentijds wordt u getest op uw voortgang door de fysiotherapeuten en diëtiste. Er worden informatie avonden georganiseerd voor een actievere gezonde leefstijl en hoe u dit kunt bereiken en behouden. Daarnaast wandelt u heerlijk buiten en voelt u zich fitter en energieker.

 

Op 28 maart geven we een informatie avond over de trainingen -leefstijl en de challenge week. Hierbij zijn de dietiste-fysiotherapeuten en de Ateletiek vereniging aanwezig. Geeft je op voor deze avond via info@fysiohoutwal.nl.

 

De locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde