Charlotte Duinker

Fysiotherapeut – Handtherapeut

Charlotte“In het vierde jaar van de havo wist ik dat ik fysiotherapie wilde studeren. Na het behalen van mijn havodiploma heb ik me gelijk ingeschreven voor de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Ik ben ingeloot, heb de studie gevolgd en ben in mei 2010 afgestudeerd. Tijdens mijn opleiding heb ik een cursus handrevalidatie gedaan, die ik vervolgens gelijk in de praktijk kon brengen tijdens mijn eindstage in het St. Jansdal bij het handenteam.

In 2013 ben ik afgestudeerd als handtherapeut. Na mijn afstuderen kon ik direct bij Fysiotherapie Houtwal aan de slag. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Momenteel hebben wij bij fysiotherapie Houtwal een handencentrum. Ik vind het erg leuk om mensen met klachten aan hun arm-pols of hand weer mobiel te krijgen, zodat ze alle activiteiten in het leven probleemloos kunnen uitvoeren.

Naast fysiotherapeut en handtherapeut ben ik sinds 2014 aangesloten bij het ClaudicatioNet, waardoor ik mensen met ‘etalagebenen’ optimaal kan begeleiden.

Ook heb ik ervaring kunnen opdoen met het behandelen van sportblessures bij verschillende sportverenigingen.

Jarenlang heb ik gehockeyd bij Hockey Club Zeewolde. Nu vind ik meer uitdaging in de sport CrossFit.

Ik vind het heel fijn als ik mensen kan helpen. Door bijvoorbeeld inzicht te geven in hun klacht(en). En waar mogelijk daarvan af te helpen of men te sturen in de juiste richting tot herstel. Zodat iedereen naar zijn/haar kunnen kan bewegen en functioneren in het dagelijks leven.”

Terug naar medewerkers

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde