Olivier Coutinho

Mijn naam is Olivier Coutinho en ik ben sinds 2014 fysiotherapeut. Na 3,5 jaar met veel plezier in Duitsland gewerkt te hebben, was een master manuele therapie voor mij de reden weer naar Nederland terug te keren.

Als fysiotherapeut vind ik niets leuker dan samen uitvinden wat de oorzaak is van een klacht, het kan immers niet zo zijn dat iets wat je jarenlang zonder problemen doet, ineens klachten veroorzaakt. Ik probeer altijd de tijd te nemen om uit te leggen wat en waarom ik iets doe. Het is immers niet mijn lichaam waarmee we werken.

Naast mijn werk sla ik graag af en toe een golfbal weg, verken ik de Utrechtse heuvelrug te fiets, trek ik er graag op uit met mijn camera of blijf ik lekker thuis op de bank met een pakkende film of serie. 

Op dit moment ben ik werkzaam op verschillende dagen in de praktijk. Ik behandel veel verschillende klachten, echter voel ik mij het meeste thuis bij de klachten aan de bovenzijde van het lichaam. Denk hierbij aan schouder-, nek-, arm/hand- en rugklachten.

Ik hoor het graag als ik iets voor je kan betekenen!

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde