Robin Schreuder

Fysiotherapeut – Dry Needling – Leefstijlcoach

Ik ben Robin Schreuder en werk sinds de zomer 2018 in deze mooie praktijk als fysiotherapeut.

In de praktijk beoordeel ik klachten in alle gebieden van het lichaam. Echter heeft iedereen zijn/haar specialiteit, en zal ik iemand ten aller tijde plaatsen bij een specialist(e) wanneer ik zelf niet het onderste uit de kan weet te halen voor de patiënt.

Zoals aangegeven, heeft iedereen hier zijn specialiteit; “Een passie”, zo noem ik het liever. Binnen fysiotherapie Houtwal wil ik een toegevoegde waarde zijn wat betreft de fysiotherapie bij knie- en heupklachten. Deze klachten hebben altijd mijn interesse gehad. Hierdoor gaat het makkelijker om ook mijn kennis en vaardigheden daar op te kunnen richten. Zowel in het verleden als in de toekomst ben ik bezig met mijzelf te specialiseren op dit gebied.

Ook ben ik gecertificeerd om Dry Needling toe te passen. Als u daar meer over wilt weten kunt u de informatie lezen op onze site onder het kopje ‘Dry Needling’ en/of telefonisch contact opnemen om de vragen te stellen.

Ten slotte ben ik sinds december 2019 gecertificeerd Leefstijlcoach. Hiermee probeer ik binnen de praktijk mensen te helpen wat betreft een gezondere en positieve leefstijl. Mensen die bij mij komen probeer ik te begeleiden bij beweging, voeding, slaap, ontspanning, sociale omgeving en zingeving/kwaliteit van het leven. Soms kan ik dit alleen, maar vaak schakel ik de expertise in van een diëtiste om daarmee tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Ik sta voor een persoonlijke aanpak, waarin ik het behandelplan zoveel mogelijk probeer af te stemmen op de persoon die ik voor mij heb. Ik houd van wederzijds respect tussen therapeut/coach en patiënt, maar vind het ook leuk om over het weekend te kletsen. Ook ben ik een voorstander van de actieve aanpak, waarmee de oorzaak van de klacht doelgericht opgelost kan worden.

Terug naar medewerkers

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde