Medisch Fitness

Medische Fitness en leefstijl programma’s

Fysiotherapie Houtwal biedt u de mogelijkheid om te trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van uw kracht en/of conditie om daarmee uw persoonlijke doelstellingen te behalen. Voor deze trainingen, in groepsverband of individueel, maken wij in overleg met u een trainingsschema die afgestemd is op de mogelijkheden die u heeft en natuurlijk rekening houdend met uw eventuele lichamelijke klachten.

Beweegprogramma’s

Ook bieden wij beweegprogramma’s aan voor mensen met overgewicht, artrose en revalidatie bij oncologie (zie kop therapie/ oncologie) . De programma’s worden afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de deelnemer. Het programma voor overgewicht wordt, behalve door een fysiotherapeut, begeleid door diëtiste Willy Angenent. Voor meer informatie en vragen kunt u bellen met de praktijk.

Virtuagym

Bij Houtwal werken wij met Virtuagym. Dit is een programma waarmee wij op maat gemaakte trainingsschema’s voor u kunnen maken. Iedere deelnemer krijgt een eigen account waarin alle verrichtingen en resultaten online zijn bij te houden en indien nodig aan te passen. Deze gegevens zijn terug te vinden op de Virtuagym-app die u op uw telefoon kunt instaleren. Mocht u niet de voorkeur geven aan het digitale schema via internet of smartphone, dan kunt u het schema natuurlijk altijd op papier krijgen.

Aanmelden

Bij aanmelding per telefoon of mail krijgt u een intake formulier toegestuurd, deze kunt u ingevuld meenemen naar het intakegesprek met een van onze fysiotherapeuten. Tijdens het intakegesprek zal het ingevulde formulier met u besproken worden en zullen er, indien nodig, diverse testen gedaan worden om uw huidige gezondheidstoestand in kaart te brengen.

Naar aanleiding van het gesprek gaan we over tot activiteit en het maken van het schema.

Prijslijst Medisch Fitness

– Eén keer per week in een groep: €34.00 per maand
– Twee keer per week in een groep: €49.50 per maand
– Eén keer per week in een groep + onbeperkt individueel buiten groepsuren: €39.50 per maand
– Individueel onbeperkt buiten groepsuren: €34.00 per maand

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde