Nieuwe zolen nu ook bij Robin!

Sinds een paar weken is Robin lid geworden van het VSO-netwerk en geschoold om (sport)zolen van olympisch niveau aan te meten, en te zorgen dat deze zo snel mogelijk in jouw schoenen zitten. In samenwerking met Nanette, die al langer lid is van het VSO-netwerk, is Robin in staat om je te voorzien van de juiste adviezen op het gebied van schoenen en zolen.

Dus wil je;
– Verantwoord sporten?
– (sport)prestaties optimaliseren?
– De kans op blessures verminderen?
– Optimaal herstellen van een blessure?

Dan bent je voor een voet- en loopanalyse bij Robin of Nanette vanuit het “VSO Netwerk” aan het juiste adres.

De (sport)fysiotherapeut analyseert het bewegingsgedrag van voeten-benen-romp, en bepaalt of de manier van bewegen een klacht kan veroorzaken of onderhouden. Vervolgens wordt uitgelegd wat je eventueel kunt verbeteren door middel van aanpassing in schoenen en/of zolen. Uiteraard heeft een analyse en advies ook waarde als er geen klachten aanwezig zijn, ongeacht het sportniveau.

De kans op blessures wordt aanzienlijk kleiner bij gebruik van zolen die passen bij uw individuele wensen. Het is algemeen bekend dat een kleine afwijking in voetenstand of afwikkelpatroon een serieuze blessure kan veroorzaken of onderhouden, maar met de juiste schoen- of zool kan dit worden verholpen.

Voor meer informatie: 036 522 31 35 of info@fysiohoutwal.nl

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde