Persoonlijke bescherming verplicht!

Mondkapje verplicht bij behandelingen binnen de 1,5 meter

Sinds afgelopen week zijn de maatregelen betreft het coronavirus weer aangescherpt in het hele land. Ook vanuit de beroepsgroep voor de fysiotherapie zijn er nieuwe maatregelen. Hier passen wij vervolgens onze regels ook weer op aan.

Het dringende advies om (niet-medische) mondkapjes te gebruiken in openbare ruimtes zal vanaf dit moment gelden. Als praktijk nemen wij dit dringende advies zeer serieus en maken er daarom een regel van binnen onze praktijk. Bezoekers dienen een mondkapje te dragen alvorens ze het pand betreden en houden deze op in de openbare ruimte zoals de wachtkamer. In de behandelkamer, als de 1,5 meter gewaarborgd kan worden, is dit niet nodig. Dit gaat ten alle tijden in overleg met de desbetreffende therapeut. Mensen die wij thuis behandelen, vragen wij hetzelfde te doen. Dus binnen de 1,5 meter graag mond- en neusbescherming dragen.

Voor de sporters in de zaal zal een iets andere regel gelden. Deze mensen dienen ook een mondkapje op te hebben wanneer ze het pand betreden. Echter mag deze af wanneer er gesport gaat worden. Graag dan wel extra aandacht besteden aan de 1,5 meter afstand die gewaarborgd moet worden.

Wij begrijpen dat het niet de meest leuke beslissingen zijn. Toch zijn deze beslissingen zeer goed overwogen. Voor uw en onze veiligheid nemen wij graag het zekere voor het onzekere.

Bedankt voor het begrip en wij gaan er vanuit dat u de regels die wij hebben volgt.

Team Houtwal

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde