Physitrack, online fysiotherapie!

Digitalisering van behandelingen een fantastische oplossing in deze tijd.

Sommige klachten hebben niet direct fysiek intensieve zorg nodig. Deze klachten kunnen heel goed met adviezen, informatie en specifieke oefeningen een stuk beter worden. Met het nieuwe programma van Physitrack hebben wij de mogelijkheid gekregen om u of afstand met bepaalde klachten perfect te helpen.

Physitrack is een beveiligd online programma dat ontwikkeld is voor de coaching van de cliënt om informatie, oefeningen, adviezen en instructievideo`s van de specialist zo dicht mogelijk bij de cliënt te brengen zonder fysiek contact. Vaak wordt er tijdens de behandeling veel informatie gegeven en worden oefeningen besproken, maar als cliënt moet je dit allemaal maar zien te onthouden. Dit programma bevat nu een groot aanbod online instructiefilmpjes, informatie, een doelenmonitor en een persoonlijk online behandelplan. Er worden nog steeds nieuwe instructiefilmpjes opgenomen.

De Physi-App

De Physi-App is uw persoonlijke, beveiligde online omgeving. Hierin kunt u het onderstaande doen en terugvinden:

  • Uw persoonlijk behandelplan samengesteld door uw fysiotherapeut.
  • U ziet per dag welke oefeningen u moet doen.
  • Door het instructiefilmpje weet u hoe u de oefeningen moet uitvoeren.
  • De Physi-App houdt uw vorderingen bij die u kunt inzien.
  • Uw fysiotherapeut kan uw vorderingen online monitoren.
  • Mocht het nodig zijn dan neemt de fysiotherapeut contact met u op.
  • Heeft u zelf vragen? U stelt de vraag gewoon via de Physi-App, videogesprek of een chat aan uw fysiotherapeut.

Met de Physi-App is het voor uw fysiotherapeut ook mogelijk om u te ondersteunen zonder dat u hiervoor naar de praktijk hoeft te komen. Dit doet hij of zij door middel van een online consult via real time chatten. Net als bij een fysiek consult bespreken jullie de voortgang van de behandeling, kan de fysiotherapeut u adviezen en informatie geven, en eventueel oefeningen uitleggen.

Online consulten worden mogelijk vanuit uw aanvullende verzekering vergoed, dit is afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Het is eigenlijk hetzelfde als een normale afspraak fysiotherapie, alleen dan zonder fysiek contact.

In deze tijden zoeken wij ook naar de beste mogelijkheden om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Online consulten zijn hier een heel goed voorbeeld van!

Voor vragen over het online behandelen kunt u mailen naar info@fysiohoutwal.nl of bellen gelieve in de ochtenden (036 522 31 35)

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde