Wij zijn bereikbaar

Het kabinet heeft de maatregelen niet veel versoepeld in de strijd tegen het coronavirus. Ook de zogenaamde contactberoepen waaronder fysiotherapie mogen nog niet geheel werken. Wij wachten elke dag met spanning de berichten van het RIVM af en hopen snel weer te mogen starten met fysieke behandelingen.

Toch kunt u bij ons wel terecht voor medisch noodzakelijke zorg. Bel gerust als u klachten heeft. Een behandeltraject zal altijd starten met een video- of telefonisch consult waaruit wij de beslissing nemen hoe wij verder gaan met behandelen. Mocht er daarna alsnog fysieke behandeling plaatsvinden, dan zal dit gebeuren met beschermingsmateriaal.

Klachten die geen noodzakelijk fysieke zorg nodig hebben, worden verder behandeld via onze nieuwe aanpak. Dit zal bestaan uit videogesprekken, telefonische consulten, of chatgesprekken met uw fysiotherapeut. Ook kunnen wij oefenschema’s maken en toesturen. Met ons nieuwe programma Physitrack is dit allemaal geperfectioneerd en gemakkelijk gemaakt voor gebruik van zowel cliënt als therapeut. KLIK HIER voor uitgebreide informatie over het programma Physitrack.

Heeft u vragen over de maatregelen, of over het gebruik van Physitrack? Mail dan naar info@fysiohoutwal.nl, of bel naar 036 522 31 35.

Hopelijk heeft u begrip voor ons besluit, en komt u na de coronacrisis gewoon weer naar onze praktijk voor de persoonlijke en fijne begeleiding die u bij ons kan verwachten.

Blijf gezond!

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde