SPECIALIST IN HIELPIJN

Hielklachten worden veel gezien in onze praktijk. De diagnose hielspoor of hielpijn wordt nogal eens gesteld. Deze diagnose kan echter veel oorzaken hebben. Zo kan er overbelasting zijn door teveel sporten maar ook verkeerd lopen of een abnormale stand van de voet kan de oorzaak zijn.

Wij zien deze klacht zo vaak in de praktijk dat ze besloten heeft er een apart zorgplan voor te ontwikkelen: de hielpijn poli.

Bij de hielpijn poli wordt er vanuit de podologie én fysiotherapie gekeken naar de klachten. Door middel van een uitgebreid onderzoek, een loopanalyse, en eventueel een echo wordt er een diagnose gesteld. Na deze diagnose wordt er een behandelplan gemaakt. De behandeling kan bestaan uit:- Oefentherapie- Steun- (sport)zolen- Manuele therapie- of Shockwave.

Heb je ook last van hielpijn, en weet je niet wat je er mee moet? Misschien hebben wij de oplossing! Vraag bij het maken van de afspraak naar Nanette of Robin.

Kijk voor meer informatie op www.podologie-zeewolde.nl of neem contact op voor een afspraak; info@fysiohoutwal.nl of 036 522 31 35

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde