Voetklachten? Shockwave en Echografie kan u helpen.

Nieuw bij Fysiotherapie Houtwal: Shockwave in combinatie met echografie en training.

 

”Zooltjes en Shockwave therapie, een effectieve combinatie tegen hardnekkige voetzool klachten;” 

 Goedendag mijn naam is Kim Ockers,ik ben 47 jaar en werkzaam in de transport en logistiek.Twee maanden geleden kreeg ik opeens enorme pijn onder mijn linkervoet tijdens het lopen.Hier had ik zo’n last van dat ik mijn dagelijkse werkzaamheden niet goed meer kon uitoefenen, omdat ik veel moet lopen tijdens mijn werk. Ik heb toen rechtstreeks een afspraak gemaakt met Fysiotherapie Houtwal. Daar bleek na een echo dat ik waarschijnlijk een ontstoken peesplaat had. Er werd besloten om zooltjes aan te meten en shockwave therapie in combinatie met oefeningen toe te passen. Ik moet zeggen dat dit enorm geholpen heeft, slechts na 4 keer shockwave therapie zijn mijn klachten voor 95% verminderd en kan ik weer normaal lopen. Ik kan ook iedereen aanraden om deze vorm van therapie toe te laten passen indien dit mogelijk is voor de aard van de klacht.

 

Kim Ockers

 

SHOCKWAVE BIJ VOETKLACHTEN BIJ FYSIOTHERAPIE HOUTWAL''Zooltjes en Shockwave therapie, een effectieve combinatie tegen hardnekkige voetzool klachten;'' Goedendag mijn naam is Kim Ockers,ik ben 47 jaar en werkzaam in de transport en logistiek.Twee maanden geleden kreeg ik opeens enorme pijn onder mijn linkervoet tijdens het lopen.Hier had ik zo'n last van dat ik mijn dagelijkse werkzaamheden niet goed meer kon uitoefenen, omdat ik veel moet lopen tijdens mijn werk. Ik heb toen rechtstreeks een afspraak gemaakt met Fysiotherapie Houtwal. Daar bleek na een echo dat ik waarschijnlijk een ontstoken peesplaat had. Er werd besloten om zooltjes aan te meten en shockwave therapie in combinatie met oefeningen toe te passen. Ik moet zeggen dat dit enorm geholpen heeft, slechts na 4 keer shockwave therapie zijn mijn klachten voor 95% verminderd en kan ik weer normaal lopen. Ik kan ook iedereen aanraden om deze vorm van therapie toe te laten passen indien dit mogelijk is voor de aard van de klacht. Kim Ockers

Geplaatst door Fysiotherapie Houtwal op dinsdag 13 februari 2018

 

 

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde