Wij blijven ‘gewoon’ open!

Gisteren is er natuurlijk weer een persconferentie geweest. In deze persconferentie is naar voren gekomen dat er een hoop sectoren het helaas heel erg lastig gaan krijgen. Dat vinden wij verschrikkelijk, en wij hopen dat iedereen sterk genoeg uit deze crisis komt om weer verder te gaan.

De sector waar wij in zitten, de paramedische zorg, heeft geen extra maatregelen gekregen. Toch hebben een extra regel in de praktijk. Per direct is het bij ons in de praktijk verplicht om een mondkapje op te hebben. De enige uitzondering is tijdens het sporten in de zaal. Dan mag het mondkapje af. Blijf hierbij wel de 1.5 meter afstand goed in de gaten houden.

Verder blijven wij dus ‘gewoon’ open zoals het was. Echter willen wij jullie vragen om de afspraak die je hebt met ons, af te bellen wanneer je covid-19 gerelateerde klachten hebt. Wanneer je het niet prettig vindt om naar de praktijk te komen en toch een behandeling zou willen, kunnen wij ook de online behandelingen weer opstarten. Dit hebben wij eerder in maart/april ook gedaan, en de ervaringen en resultaten waren erg goed.

Wij gaan er vanuit, dat iedereen rekening blijft houden met elkaar, en deze maatregelen zal volgen. Onder het kopje ‘huidige maatregelen’ kunt u de maatregelen die in onze praktijk gelden doorlezen.

Stay strong!

Ontwerp & realisatie: Refreshed

Foto's door: Studio Monde